Swtor Norge Din Norske Fanside.

SwTor Norge

elara_dorne_by_mikeej_d9masr6-fullview.jpg

Star Wars: The Old Republic Norge

Read more..

Date / Time

 

Linker

DiscordLogoliten

Twitchicon

Twitter

Evenbalance

Anticheat

Kunngjøring om utvidelse The Legacy of the Sith

 Administrator   17 Aug 2021
 None    Nyhet

The Legacy of the Sith

Electronic Arts har fortsatt arbeidet med Star Wars: The Old Republic.

Star Wars The Old Republic TALL Starfield 9678311

På 10 -årsjubileet for Star Wars: The Old Republic, har BioWare avduket Legacy of the Sith, den neste store utvidelsen som markerer starten på en spennende ny æra for den vellykkede MMORPG. Legacy of the Sith vil fortsette å utvikle historien om Star Wars: The Old Republic i det stadig bevegelige Star Wars-universet, og fordype spillere i en militær kampanje for å fange en planet som er viktig for deres fraksjon for å avdekke den ultimate planen for frafalne Sith, Darth Malgus. Denne utvidelsen vil også gi forbedringer i SWTOR -spillopplevelsen., Takket være en ny funksjon, Combat Styles, som utvider spillermuligheter og legger til mange livskvalitetsforbedringer. Star Wars-fans får muligheten til å gjenoppdage den prisbelønte historien om Star Wars: The Old Republic in the Legacy of the Sith-utvidelsen for høytiden på PC via SWTOR.com og Steam. Utvidelsen vil starte 10 -årsjubileet som vil finne sted gjennom 2022 og gi deg nytt innhold, arrangementer, oppdateringer og mer.

Legacy of the Sith -utvidelsen vil ta spillerne med på et eventyr til galaksen, inkludert vannplanten Manaan, på jakt etter Darth Malgus. Denne store oppdateringen vil øke det maksimale nivået spillere vil kunne nå med 5 nivåer, opp til nivå 80. Store nye utfordringer vil bli introdusert i Star Wars: The Old Republic, sammen med nye samarbeidsoppdrag, for eksempel et omstridt område i en fjelltoppgrav på den isolerte planeten Elom, og en operasjon i restene av en romforskningsstasjon.

Denne nye utvidelsen vil introdusere en ny funksjon, Fighting Styles, som vil utvide den personlige Star Wars -opplevelsen til SWTOR ytterligere. Fighting Styles lar spillerne oppfylle sine villeste Star Wars-drømmer ved å velge en bestemt klassehistorie og kombinere den med krefter fra andre teknologiske eller Force-brukende klasser. Alle gamle og nye spillere kan glede seg til oppgraderinger for deres neste Star Wars -karakter takket være et fornyet system for å lage karakterer. I tillegg vil vare- og utstyrsoppdateringer, samt standardisering av klassedesign, forbedre Star Wars: The Old Republic for alle spillere ytterligere.

                              Free      

                                                                                                            Expansion Summary

The Old Republic ble først utgitt 20. desember 2011. Spillet hadde en beryktet steinete start, men takket være en dedikert fanbase og personalets innsats fortsatter har The Old Republic klart å holde seg sterk nesten et tiår etter at folk først spilte det.

https://www.swtor.com/legacyofthesith

SWTOR: Legacy of the Sith Theories laget av IllevaSWTOR

https://www.illeva.com/

SWTOR: Legacy of the Sith Theories (Star Wars Lore)


Starwars Old Republic Legacy Sith0 Comments